• autorijschool rotterdam
  • rijschool berkel en rodenrijs
  • Rijlessen rotterdam
  • bovag rijschool

Voeg een bericht toe
 


Jasmijn van den Berg
Vandaag in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs, met dank aan Omar! Ik heb hele fijne lessen gehad van Omar. Deze lessen waren gezellig en ik heb er ook heel veel van geleerd. Omar bedankt voor alles!

Saturday 30 september 2017
Sharona Strijker
In 1x geslaagd voor m'n rijbewijs! Super fijne lessen zeer leerzaam! Zeker een aanrader.

Thursday 21 september 2017
Kathelijne Hoogenraad
Heeel erg bedankt voor de leuke en goede lessen altijd! En ook nog eens in 1 keer geslaagd! Ga je wel missen hoor!

Wednesday 12 juli 2017
Aileen van den Berg
In 1 keer geslaagd voor mijn rijexamen! De lessen waren leerzaam en Omar aardig :) Ik raad Euro Drive zeker aan!

Monday 10 juli 2017
Manouk Antonisse
Na veel lessen te hebben gehad, ben ook ik geslaagd! De lessen waren altijd erg leerzaam, maar gezellig was het ook zeker!! Autorijschool Eurodrive is zeker aan te raden! Ik wil graag Omar bedanken voor het begeleiden van mijn rijlessen! :)

Tuesday 30 mei 2017
Hannah Driesens
Net als velen voor mij ben ik in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs dankzij Omar! Ik heb onwijs veel geleerd van Omar! Naast het feit dat de lessen zeer effectief en leerzaam zijn, zijn ze ook nog nog eens gezellig en stelt Omar je goed op je gemak! Bedankt voor de lessen!! Ik ga nu vol vertrouwen de weg op:)

Wednesday 19 april 2017
Jesper Kooistra
Ook ik ben bij Eurodrive in één keer geslaagd. De lessen waren altijd erg duidelijk en ik heb ook onwijs veel geleerd bij deze lessen, niet alleen over het autorijden zelf, maar nog veel meer wat er bij het verkeer komt kijken. Het was altijd gezellig tijdens het autorijden, en heb ik het erg naar mijn zin gehad met de lessen. Ik zou iedereen deze rijschool aanraden, dit omdat je het autorijden echt heel erg goed leert en je je ook zeker op je gemak voelt met het rijden, alles gaat echt goed stap voor stap.

Thursday 23 maart 2017
Véronique
Euro Drive is een top rijschool! Omar is echt een super rij-instructeur en ondanks dat je fouten maakte bleef hij heel rustig. Omar kan super goed uitleggen en rijles geven. Ik ben in 1 keer geslaagd door de goede lessen. Bedankt voor alles!

Thursday 23 maart 2017
Veronique Slijkoord
Dankzij Omar ben ik in 1 keer geslaagd!! de lessen waren altijd gezellig. Omar kan super goed uitleggen en blijft altijd rustig dankjewel voor alle lessen, ik zal aan je denken tijdens het autorijden.

Sunday 19 maart 2017
Charlotte Hoogenraad
Fijne lessen! Als laatst van de vrienden groep in een keer geslaagd. De laatste van de 6, allemaal in een keer! Ik heb veel geleerd ineen relaxede sfeer!

Saturday 11 februari 2017
Michelle van den Berg
Dankzij Omar in 1 x mijn rijbewijs gehaalt. Hij is erg geduldig en zorgt altijd voor een gezellige sfeer in de auto. Stiekem ga ik de gezellige rijlessen ook wel een beetje missen. Thanks Omar!

Wednesday 04 januari 2017
Maaike Noordermeer
Dankzij Omar ben ik in één geslaagd voor mijn rijbewijs! Ik ben onwijs veel van hem geleerd. Hij is gelukkig altijd rustig gebleven, ook als het mis ging. Ik heb een super gezellige tijd gehad en veel gelachen! Omar bedankt voor alles!

Wednesday 23 november 2016
Maarten Busch
Ik ben in 1 keer geslaagd bij Euro Drive dankzij de goede lessen van Omar. Hij heeft me prima voorbereid op eerst de tussentijdse toets en daarna het praktijkexamen. Omar is altijd vrolijk, geduldig en het is ook nog hartstikke gezellig bij hem in de auto. Omar, dank je wel!

Sunday 20 november 2016
Roxy van Yperen
Ook ik ben vandaag in 1 x geslaagd. Dankzij de leuke en leerzame lessen van Omar had ik veel vertrouwen in mijn examen. Als ik de verkeerssituatie niet begreep, ging Omar de situatie net zolang uitleggen tot ik het wel begreep. Bedankt voor deze mooie ervaring!

Monday 14 november 2016
Romy Diaz
Ik ben in 1x geslaagd dankzij de goede rijlessen van omar! Gezellig tijdens de lessen maar ook erg leerzaam! Bedankt !

Saturday 29 oktober 2016
Koos Roodenburg
Ik ben vandaag in 1 keer geslaagd dankzij de goede lessen van Omar. Heel erg bedankt!!!!

Sunday 23 oktober 2016
Wouter Liefting
Vandaag 2e keer praktijk examen gedaan, en geslaagd na een sessie van goede leerzamelessen in een dikke BMW. Ik vond dit een mooie ervaring. Heel erg bedankt voor de leerzame & leuke lessen

Saturday 22 oktober 2016
Youri Ammerlaan
Vandaag ben ik ook in één keer geslaagd voor me rijbewijs. Tijdens de lessen kreeg ik altijd goede/handige tips. En als je iets niet begreep werd de situatie altijd goed uitgelegd. Ik zal daarom Euro Drive ook bij familie en vrienden aanraden. Heel erg bedankt voor leuke/leerzame lessen!!

Monday 03 oktober 2016
Avelon Haakman
Ik heb me rijexamen in 1 keer bij Euro Drive gehaald, mijn rijinstructeur hielp altijd goed als je iets niet snapte ze op een andere manier uit te leggen zodat je het wel begreep . De lessen waren leerzaam en gezellige sfeer. Ik raad het aan bij vrienden of familie!

Thursday 29 september 2016
Juliën Groothuizen
Ik ben heel blij dat ik bij eurodrive rijlessen heb genomen. De rij-instructeur is super gezellig en de BMW rijdt heerlijk :P. De rijlessen ga ik zeker missen! In 1x geslaagd voor praktijkexamen, ik ben super blij! Bedankt omar :)

Saturday 27 augustus 2016
 
Powered by Phoca Guestbook