• autorijschool rotterdam
  • rijschool berkel en rodenrijs
  • Rijlessen rotterdam
  • bovag rijschool

Voeg een bericht toe
 


Lotte vd Hoeven
In één keer mijn rijbewijs gehaald! Goede lessen waarbij je veel leert in een gezellige sfeer. Fijne en flexibele tijden. Kortom een top rijschool! Heel erg bedankt omar :)

Wednesday 10 augustus 2016
Donovan Liu
Ik ben in één keer geslaagd voor mijn praktijk examen door Omar. Hij wist elke keer precies waar ik de fout in ging en wist dat ook op een manier uit te leggen dat ik het meteen snapte. Dat hielp mij enorm. Verder was Omar erg flexibel ondanks mijn drukke schema, ook waren de lessen leerzaam en altijd gezellig. Zeker een aanrader!

Wednesday 03 augustus 2016
Roberto
geslaagd!!! dankzij omar echt een toffe rij instructeur veel gezellige en goede lessen gehad bedankt omar :)

Wednesday 20 juli 2016
Wout van Venrooy
Zojuist geslaagd!!! In 1x geslaagd door de fantastische rij-instructeur. Bedankt voor de fantastische rijlessen.

Wednesday 29 juni 2016
Jordy van der Burg
Vandaag voor de eerste keer mijn praktijkexamen gedaan en in één keer geslaagd!! Ik ben op de helft van mijn rijlessen over gestapt naar Omar en hij heeft mij hierbij heel erg geholpen en de rust bewaard om mij te helpen! De laatste dagen tot mijn examen heeft hij mij ook heel erg gemotiveerd en dat heeft geholpen. Omar, bedankt!!!

Saturday 04 juni 2016
Soukaina
Ik ben in 1x Geslaagd voor mijn praktijk examen bij Omar! Ik wil hem bedanken voor zijn inzet , Rijschool Euro Drive is zeker een aanrader!! Flexibiel met tijden, En je wordt goed begeleid naar je praktijk examen! Nogmaals bedankt Omar!!

Monday 18 april 2016
Samira Moreau
Deze rijschool gekozen omdat meerdere familieleden mij deze aanraden. Ik begon met 0 ervaring, inclusief concentratie problemen waardoor sommige dingen voor mij erg lastig waren, maar dankzij Omar (en zijn geduld) toch mijn rijbewijs gehaald! Ik hoorde altijd van mensen dat je na een poosje tegenzin krijgt in de rijlessen maar dan toch moet doorzetten. Met deze gezellige rij-instructeur was dat gelukkig nooit het geval, hij bleef mij motiveren en te tijd vloog om. Bedankt voor alle hulp!!

Saturday 16 april 2016
Menno Hoogenes
Vandaag ben ik geslaagd voor mijn praktijk. Ik ben niet het grootste talent wat er rondloopt wat autorijden betreft, maar Omar heeft me er doorheen gesleept! Omar is een hele ervaren, motiverende, kritische, geduldige en ook gezellige rij-instructeur en bij EuroDrive heb je hele flexibele tijden, een aanrader dus. Bedankt Omar!

Saturday 09 april 2016
Dorien Oosterhuis
Omar ontzettend bedankt voor al je leuke en zeer leerzame lessen. Met rijles is het belangrijk dat je je op je gemak voelt, dat je fouten durft te maken, dat je leert van je fouten, maar zeker ook dat je plezier hebt in het rijden. Je bent bij Omar niet zomaar een leerling, maar hij wil echt dat je slaagt en daardoor ben ik ook daadwerkelijk in een keer geslaagd !! Top top, heel erg bedankt en ik ga je gezelligheid en zangkunsten zeker missen. :)

Saturday 02 april 2016
Rinske Lichtendahl
Ondanks dat ik niet bepaald een ster was in autorijden, is het Omar toch gelukt om het mij te leren. Omar is een kritische, maar geduldige instructeur die altijd gemotiveerd is om het beste uit je te halen. Hierdoor ben ik in één keer geslaagd! En niet onbelangrijk: het was altijd gezellig in de auto! Omar Bedankt!

Saturday 12 maart 2016
Maxim Kern
Ik heb mijn rijlessen bij Omar /Eurodrive met succes in 1 keer afgerond. Hij is altijd bereikbaar en met 1 whatsappje staat de afspraak gepland. Rijden is serieus, maar met Omar kan je altijd lachen. Een aanrader dus !!

Sunday 14 februari 2016
Kim van Leeuwen
Ik kan er niets anders maken dan dat het een hele goede rijschool is! Binnen korte tijd slagen, flexibele lestijden, altijd op tijd, en dan bedoel ik ook echt op de minuut op tijd. Leuke auto natuurlijk en een leuke, sociale rij-instructeur met goede feedback en kan (goed) zingen. :) Wat valt er nog meer te wensen?

Friday 29 januari 2016
Joëlle
Wat een opluchting! In één keer geslaagd! Ik heb een erg leuke, gezellige en vooral leerzame tijd gehad. Kreeg altijd goede feedback en ik heb echt gemerkt dat Omar er alles aan heeft gedaan om mij zo goed mogelijk te leren autorijden :). Ook was het super fijn dat de lestijden flexibel waren. Echt een aanrader om hier te gaan lessen!

Tuesday 26 januari 2016
Nellie
Omar Bedankt! Bij een andere rijschool had ik mijn rij-examen waarschijnlijk nooit gehaald. Ik heb geen talent voor autorijden. Omar had snel door wat mijn zwakke punten waren en haalde alles uit de kast om mij te leren rijden. Ik kreeg ook extra materiaal om te oefenen voor de theorie-examens. Hij was ook flexibel met het plannen van de lessen en het was daarom goed te combineren met mijn onregelmatige werktijden.

Thursday 21 januari 2016
Sandra
Nooit had ik gedacht in 1 x te slagen voor mijn rijbewijs. Bij Eurodrive is dit gelukt! Na 3 keer gestopt te zijn met lessen bij andere rijscholen besloot ik bij Eurodrive te starten. Omar zorgde voor leerzame lessen met goede opbouwende kritiek. Hij is een ervaren, fijne en grappige rij instructeur waarbij je je direct op je gemak voelt. Ik was jaren bang om te rijden, Omar zorgde ervoor dat ik binnen 5 maanden kon afrijden. Ik ging in ieder geval met veel plezier naar de rijlessen! Kortom, topschool.

Friday 01 januari 2016
Erik van den Bulk
Deze rijinstructeur is echt een man waar je op kan bouwen. Hij wilt dat jij zsm slaagt. Hij is altijd vrolijk, zelfs om 10 voor 8 's ochtends of 8 uur 's avonds, hij heeft altijd tijd. De zingende instructeur. Dat in combinatie met de dikke BMW waar je in rijdt. Echt een TOP rijschool.

Saturday 05 december 2015
Youri
Mijn rij-instructeur Omar was echt top had bij niemand anders willen lessen. Hij heeft humor, inzicht, ervaring enzz... Was gewoon top!!

Tuesday 24 november 2015
Dick Daniel
Chille rij-instructeur die altijd op tijd en gemotiveerd is om het beste uit de les te halen. Je kunt lessen wanneer jij dat wil en ook nog eens in een mooie auto. Deze rijschool is zeker een aanrader!

Monday 26 oktober 2015
Geert Smedes
Rijbewijs in één keer gehaald! Deze rijschool gekozen omdat drie vrienden van mij hier ook in één keer zijn afgereden. Aardige en gezellige rij instructeur. praat (en zingt) soms wel je oren van het hoofd. Ook makkelijk te bereiken op bijvoorbeeld WhatsApp met flexibele lestijden. Natuurlijk rijdt je een leuke auto tijdens de lessen. Al met al een top rijschool.

Saturday 10 oktober 2015
Roel
Kwalitatief goede en uitgebreide lessen, met een duidelijke instructies en een goede analyse na afloop. Een betrokken instructeur die constant bezig is met jouw verbetering. Rijschool Eurodrive is zeker een aanbeveling!

Thursday 17 september 2015
 
Powered by Phoca Guestbook