• autorijschool rotterdam
  • rijschool berkel en rodenrijs
  • Rijlessen rotterdam
  • bovag rijschool

Voeg een bericht toe
 


Roel
Kwalitatief goede en uitgebreide lessen, met een duidelijke instructies en een goede analyse na afloop. Een betrokken instructeur die constant bezig is met jouw verbetering. Rijschool Eurodrive is zeker een aanbeveling!

Thursday 17 september 2015
Jelle van der Hoeven
Ondanks dat het mij pas na de tweede keer is gelukt, ben ik erg tevreden over de manier waarop de rijlessen eraan toe zijn gegaan. Je rijd in een fijne sfeer en je wordt niet onder druk gezet. Ook worden fouten goed opgevangen door Omar en elke les word je goed voorbereid voor je praktijkexamen. Ik wil Omar bedanken voor het regelen van alles en uiteraard het behalen van mijn rijbewijs!

Tuesday 01 september 2015
Kiri
Je krijgt steeds les van dezelfde instructeur, je wordt altijd op tijd opgehaald, de gemaakte fouten worden uitgebreid besproken en je wordt op je gemak gesteld in de auto. Wat ook erg fijn is, is dat de lessen altijd geëvalueerd worden. Hierdoor weet je waar je nog iets meer op moet letten tijdens het rijden en wat er goed gaat. Het waren (bijna altijd ;) ) leuke lessen en ik heb mijn rijbewijs in 1x gehaald. Bedankt Omar!!

Sunday 26 juli 2015
Julian Overkleeft
Ik heb echt op een hele fijne en goede manier leren rijden bij Omar. Ik ben ook in 1x geslaagd. Best grappig, want ik zit bij twee gasten in de klas, Justin en Luc die ook bij Omar hebben gereden en zij waren ook in 1x geslaagd. Ik raad deze rijschool echt aan! Omar is een relaxte vent die je altijd op het juiste moment weet te triggeren en je corrigeert waardoor je enorm veel progressie maakt. Als je je rijbewijs wilt halen bij een rijschool met een goede kwaliteit, dan zou ik dus zeker voor Eurodrive kiezen!

Wednesday 08 juli 2015
Karim
Goede rijschool, ben in 1x geslaagd

Monday 29 juni 2015
Duncan
Ik heb mijn rijlessen bij Eurodrive goed ervaren. Het was altijd gezellig maar niet te gezellig dat je niks meer uitvoert. Ik had ook altijd les van dezelfde rij-instructeur, Omar, en die wist altijd de volgende les nog precies waar ik nog aan moest werken. Omar is een fantastische instructeur die altijd wel wat te vertellen heeft. Kortom, zeker een aanrader!

Wednesday 24 juni 2015
Siobian
Ik ben heel erg blij dat ik last minute heb gekozen om bij Eurodrive te gaan lessen. Het waren altijd nuttige en gezellige lessen met een duidelijk plan van aanpak & goede tips. Omar is een aardige, geduldige man met een goed gevoel voor humor (ook niet geheel onbelangrijk als je steeds 100 min met elkaar moet doorbrengen ;)) En na twee jaar kan ik nog steeds autorijden.... Bedankt Omar!!

Wednesday 24 juni 2015
Pippijn
Bij EuroDrive kreeg ik te maken met een erg aardige, geduldige, maar vooral ook een goede instructeur. De lessen zijn aangepast aan de kwaliteiten van de leerling en bevatten duidelijke uitleg en opbouwende kritieken. Als je een foutje maakt, wordt dit nabesproken zodat je er de volgende keer zelf ook meer op let. Aan het eind van de les evalueer je samen met de instructeur de les. Dit maakt je bewust van wat je beter en wat je minder kunt. Dat heeft mij erg geholpen. Verder was alles rond het ophalen en het wegbrengen tijdens de lessen erg flexibel. Als je op het laatste moment ergens anders opgehaald of gebracht moest worden, was dit geen probleem. Ophalen was altijd netjes op tijd. Dit vond ik handig. Zo kon ik rijlessen goed combineren met school en eindexamens. Tot en met de laatste les heb ik met veel plezier les gehad bij EuroDrive. En ik raad EuroDrive daarom ook zeker aan!

Tuesday 23 juni 2015
Raoul Blok
Ik heb fijn les gehad en veel geleerd waardoor ik in 1x mijn theorie en ook in 1x mijn praktijk gehaald heb. Bedankt Omar

Sunday 21 juni 2015
Niels
Begin juni ben ik in een keer geslaagd bij EuroDrive! De lessen waren altijd gezellig en de gemaakte afspraken (ook qua tijd van ophalen) werden altijd netjes nagekomen. Het contact via WhatsApp is makkelijk, want mocht je dan toch onverwacht wat eerder/later opgehaald worden, dan weet je dit snel! De opzet van de rijlessen vond ik erg relaxed, omdat de instructeur je gewoon laat rijden en hij je soms dus een foutje laat maken (soms dus mét ingreep), om vervolgens te bespreken wat er daar nou fout ging. Door deze manier van lessen leer je snel, want je gaat niet al ruim van tevoren bespreken wat er mis zou kunnen gaan, maar je maakt het foutje en voorkomt dit de volgende keer dus. Zo leer je snel en kun je dus ook vlot op weg naar je examen! Persoonlijk beveel ik EuroDrive zeker weten aan, omdat het gewoon een prima rijschool is met heel wat jaren ervaring. Door al deze ervaring weet de instructeur precies waar dat jij op moet letten tijdens het rijden, zodat je weinig onnodige fouten gaat maken. Elk foutje dat je maakt wordt besproken, zodat 'de lat wat hoger ligt' tijdens de lessen en dat scheelt op je examen, want dan valt het examen, net als bij mij, heel erg mee!

Sunday 21 juni 2015
Justin van Hamburg
Ik heb het rijden bij EuroDrive als fantastisch ervaren. De lessen waren goed en duidelijk ingedeeld en zeer leerzaam. Ook de sfeer in de auto was echt top, wat de lessen zeer gezellig maakte. Het commentaar was altijd positief en opbouwend en ik kan echt niet anders zeggen dan dat ik met een zeer goed gevoel terug kijk op mijn lessen bij EuroDrive.

Sunday 21 juni 2015
Raoul
Ik ben vorig jaar in een keer geslaagd bij Omar. Net zoals mijn broer die bij Omar in een keer afreed 15 jaar geleden. Omar is enthousiast, werkt doelgericht en is vriendelijk. Oftewel zeker een aanrader!

Saturday 20 juni 2015
najia amrani
Beste rijschool waar ik heb mogen rijden. Zeer betrouwbaar! Je krijgt waar voor je geld. Gemotiveerde en vaste instructeur. Elke les is een les. Geen eindeloze loze praatjes. Het doel is vanuit beide kanten helder namelijk een goede bestuurder met rijbewijs! Investering op korte en langer termijn

Saturday 20 juni 2015
Luuk Verheij
Ik heb mijn rijlessen bij EuroDrive gevolgd, en dat is me erg goed bevallen. Je wordt iedere les keurig op tijd opgehaald en rijdt dan door heel omgeving Rotterdam. De instructeur is erg aardig en heeft iedere les weer veel geduld met je, ook als je veel fouten maakt. Ik ben dankzij deze veelzijdige lessen in een keer geslaagd. Daarom kan ik Eurodrive aan iedereen aanbevelen. Luuk Verheij

Saturday 20 juni 2015
 
Powered by Phoca Guestbook